Coachingtrajecten

Bye bye stress en burn-out, hello veerkracht!

Op weg naar innerlijke rust...


Voel je je gestrest, is je leven te druk, tolt je hoofd of zit je dag te vol? Heb je een burn-out? Ben je de verbinding kwijt met je gevoel?


Wil je hier verandering in brengen maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken?


Via deze coaching krijg je weer meer grip op je leven, verbetert je levenskwaliteit en verhoogt je veerkracht.


In functie van je persoonlijke situatie en conditie, begeleid en ondersteun ik je naar meer innerlijke rust en kracht via een combinatie van coachende gesprekken, relaxatie- en bewegingsoefeningen.

Zo werken we stap voor stap aan je fysieke, mentale en emotionele herstel.


De begeleiding vindt zowel binnen als buiten plaats. De gesprekken in de praktijkruimte worden bij voorkeur gecombineerd met (gedeeltelijke) buitensessies. Je geeft zelf aan wat je voorkeur geniet. Ikzelf geloof vast in de extra toegevoegde waarde van het in beweging zijn in de natuur. De natuur brengt letterlijk en figuurlijk ruimte. Je bent er even tussenuit. In een natuurlijke omgeving kom je makkelijker tot rust en in contact met jezelf. Het helpt je om je hoofd leeg te maken. Bovendien maak je, door te bewegen in de buitenlucht, in je hersenen stoffen aan waar je een goed gevoel van krijgt.


Resultaat van deze coaching: een juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.


Door te leven in een natuurlijk ritme en in verbinding met jezelf, ga je meer sturen van binnenuit. Je energie en tijd worden dan veel minder bepaald door de buitenwereld.Coachen bij kanker

Neem terug de touwtjes in handen...Voor iedereen geraakt door kanker, of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in uw omgeving. Kanker zet je wereld op zijn kop en is ingrijpend. Je krijgt te maken met onzekerheid, boosheid, verdriet, angst, ... . Als kankerpatiënt begint het verwerkingsproces meestal pas na je behandeling. Hoe kun je zorgen dat je je beter voelt? Dat je weer energie krijgt? Wat wil je nu écht in het leven? Misschien zijn je prioriteiten veranderd?

Maar ook als naaste van iemand met kanker, kan het zijn dat je vastloopt. Ook voor jou is het heftig.


Samen bekijken we wat je wil bereiken, waar je tegenaan loopt, hoe je er mee kunt omgaan en wat je nodig hebt. Dat kan gaan over verschillende levensgebieden: zelfzorg, relaxatie, loopbaan, zingeving, relaties, veerkracht, .... Zo kan je meer zicht en grip krijgen op je situatie

Persoonlijke groei

Volg je hart, want dat klopt...


Zit je vast in een patroon en wil je het graag anders doen? Zoek je een nieuwe uitdaging of sta je voor een keuze? Wil je je voorbereiden op een sollicitatie- of functioneringsgesprek? Benieuwd naar je talenten? Heb je een wens maar weet je niet hoe eraan te beginnen?


We trekken samen de natuur in met je persoonlijk gekozen coachingsvraag. Op een inspirerende en motiverende manier sta je stil bij je ontwikkeling. We zetten waar mogelijk de natuur in als spiegel om inzichten te krijgen en te komen tot concrete actiepunten.


De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur vormt een krachtig concept. In beweging komen, stimuleert je inspiratie en creativiteit.


"Zelfs een mars van 1000 mijl begint met de eerste stap" (Lao Tse)