voor volwassenen

Deze wandelingen kunnen zowel individueel als in groep (max. 12 personen)


Meditatieve stiltewandeling


Wil je even loskomen van de dagelijkse drukte en je innerlijke rust terugvinden? Ervaar via deze stiltewandeling hoe je dit kan op een natuurlijke manier.


We wandelen anderhalf uur op een rustig tempo, bewust en in stilte. Tussendoor houden we halt voor een meditatie, een ontspanningsoefening, een gedicht, ... .

Zo komt de springerige geest langzaam tot rust en komen we in contact met de stilte in onszelf. We raken zo ook meer verbonden met de natuur.


Deze stiltewandeling is een prettige en verfrissende manier om te onthaasten en te ontstressen en is ook eenvoudig door te trekken in je dagelijkse leven.


Ook een aanrader om rust te leren vinden in jezelf tijdens drukke situaties zoals bvb. bij open werkplekken.


We sluiten af met een kopje thee of een Oosterse theeceremonie



Inspiratiewandeling


Natuur als omgeving inspireert, maar ook verbondenheid met onze eigen natuur. Daarom starten we deze wandeling met enkele stilteoefeningen.


Hierna gaan we met een bepaald thema aan de slag en laten we ons inspireren door wat de natuur ons op dat moment aanbiedt. We werken met metaforen, stilte, uitwisseling en creatieve opdrachten. In de natuur is het makkelijker om alles helder te krijgen en antwoorden te vinden die in onszelf verborgen liggen. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging.


Mogelijke thema's:

- loopbaan

- inspiratie volgens het seizoen

- talenten

- loslaten


Wandeling die uitnodigt tot reflectie en het zetten van nieuwe stappen.