Workshops


Mindful Wandelen of Lopen: 4-weekse training

Klik hier voor meer informatie. 

Wanneer: Momenteel enkel op individuele basis - 4 x 1u

Plaats: Hallerbos

Prijs: 175 euro - inschrijven: info@natuurinspireert.be of 0479/54 49 47

Praktisch: Comfortabele sportkledij en -schoenen aangepast aan de weersomstandigheden


OOK MOGELIJK OP ANDERE TIJDSTIPPEN OF ALS EENMALIGE KENNISMAKINGS-WORKSHOP in geval je zelf een groepje kan samenstellen. Kan bvb voor een verjaardag, teambuilding, familieuitstap, tijdens het hyacintenfestival, ... . Neem vrijblijvend contact op! 


WORKSHOP

Boost je veerkracht - start 16 februari 2021 (nieuwe groepsreeks najaar 2021, ook mogelijk als individueel traject op afspraak, tarief op aanvraag)

In kleine groep


Een groepsprogramma waarin je leert goed voor jezelf te zorgen en je energie weer in balans te brengen hetgeen je levenskwaliteit zeker ten goede komt. Heb jij het gevoel dat je momenteel flirt met de grens om jezelf niet te verliezen in alle rollen die je vervult (ouder, partner, werknemer of zelfstandige, mantelzorger, ... ), kom je amper of niet tot een moment van rust en zelfzorg, voel je dat het 5 voor 12 is en dat er dringend iets moet veranderen of dat je veerkracht een oppoetsbeurt verdient in deze vreemde tijden .... dan is deze workshop zeker iets voor jou! 

We besteden aandacht aan veerkracht en evenwicht op zowel mentaal, fysiek als emotioneel vlak.


Programma:


1/ 4 x onlinesessie: dinsdag 16/2, 23/2, 2/3 en 9/3 telkens van 19u45-20u45

Thema's:

- herkennen van spanning en stresssignalen, belang recuperatiemomenten voor lichaam en geest

- inzicht in jouw stresspunten, hoe jij hiermee omgaat en hoe je dit kan verbeteren

- waar gaat jouw energie naartoe en hoe kan je die behouden

- verantwoordelijkheid opnemen om momenten van zelfzorg/rust in te lassen

- je grenzen aanvoelen, accepteren en aangeven

- omgaan met emoties, durven loslaten

- positieve gedachten formuleren, zelfvertrouwen

Elke sessie krijg je ook een opdracht waarmee je verder aan de slag kan.


2/ 3 x buitensessie: zaterdag 20/2, 27/2 en 6/3 telkens van 13u45-14u45 (voor iedereen toegankelijk, gaat door in het Hallerbos)

Tijdens deze wandelingen leer je o.a. relaxatietechnieken die je in je dagelijks leven kan toepassen en gaan we verder in op de onlinesessies.


Aanvullend: (niet inbegrepen in de prijs van het groepsprogramma) Wil je naast of na het groepsprogramma graag nog dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie/vraag m.b.t. wat aan bod kwam tijdens de groepssessies, meer relaxatietechnieken aanleren, of wil je een terugkom moment waar we de balans opmaken en je nog extra tips krijgt, mocht je nog ergens tegenaan lopen, dan kan dat! We bespreken samen de mogelijkheden.Prijs: Groepsprogramma: 249 euro.

Voordeelprijs: Schrijf je je in en betaal je voor 29/01/2021, dan betaal je slechts 225 euro voor het groepsprogramma.

Inschrijven of extra info via info@natuurinspireert.be of 0479/54 49 47.WORKSHOP

Van droom naar werkelijkheid - start najaar 2021

In kleine groep, er is slechts plaats voor 3 personen (aangepast programma gezien de huidige beperkende maatregelen door corona).


Steken af en toe plannen, dromen, voornemens, ... de kop op maar blijft het daarbij. Krijg je het niet concreet of houdt een klein stemmetje je tegen. De winter is het seizoen bij uitstek om het rustig te maken en even dieper in je hart te kijken. Wat zit er daar klaar dat je het komende jaar graag meer aandacht zou willen geven en wil zien groeien? Je ontdekt het in deze workshop. 


Het groepsprogramma bestaat uit een aantal sessies buiten (Hallerbos) en een aantal sessies online

Vanaf 25/1 vind je hier meer inhoudelijke en praktische informatie of je kan me een mailtje sturen, dan mail ik je de info door.WELDRA...

Infosessies loopbaanbegeleiding en hartcoherentietraining (in wandelversie of online)